Kako izbrati pravilno velikost

Deli

Se sprašuješ katero velikost nogavic izbrati ali si med srečnicami, ki so svojo velikost že našle?

Večina žensk raje kupi  za številko večje nogavice, da jih ne stiska v pasu ali ker jih skrbi, da jih bodo raztrgale med oblačenjem. Napaka! Hlačne nogavice se morajo prilegati in biti lepo napete čez celotno dolžino nog, saj  le tako poudarijo lepoto vaših nog. Če je velikost pravilna ti ne bodo lezle dol.  Pomembna je tudi sestava nogavic, če kupujete nogavice z elastanom – Lycra, je pomembno, da vsebujejo več kot 12% elastana, ker to pomeni, da je elastan tudi v hlačnem delu in ne samo v nožnem.  Torej, če nogavice kupuješ prvič ali pa še nisi našla zase prave velikosti, imamo nekaj napotkov zate, da izbereš pravilno velikost. V naši  proizvodnji  smo  poskrbeli  za  vse vrste žensk.  Izdelujemo nogavice vseh oblik in velikosti. V pomoč naj ti bo tudi naša tabela velikosti.

  Za  pravilno  izbiro  velikosti  mora vedeti  kolikšna  je  tvoja  konfekcijska številka hlač, telesna višina, obseg bokov…..

VMESNE VELIKOSTI- če  si malo močnejša okoli  pasu  in  nimaš  rada,  da  te stiska okoli pasu smo izdelali tudi hlačne  nogavice  z  vmesnimi številkami. Te  nogavice  imajo  povečan  hlačni  del  z  všitkom.

Pri vsakem  art:  nogavic  je  razpredelnica  za  izbiro  velikosti:

 

Komentarji

Še ni komentarjev

Komentiraj

0
    0
    Vaša košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino